TEMP

Building Blocks is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

September 06th, 2017

Building Blocks is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekend gemaakt in Utrecht.

"wij zijn trots dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie betekent dat onze snelle groei en impact die wij maken gezien wordt. Bovendien is het een geweldige boost voor onze teamspirit". Aldus Alexander van Eerden, CEO van Building Blocks.

Over Building Blocks
Building Blocks, opgericht in 2013 door Alexander van Eerden en Merwin de Jongh (CTO), is een van de Nederlandse marktleiders op het gebied van data science. Binnen deze nog relatief jonge markt richt Building Blocks zich specifiek op het voorspellen van consumentengedrag, hiermee helpen zij toonaangevende bedrijven in de retail-en verzekeringssector om de consument echt centraal te stellen in hun business. Tot de Nederlandse klantenkring behoren onder meer reisorganisatie Corendon, verzekeraar Nationale Nederlanden en kristalgigant Swarvoski.

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijk terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013-2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 11 september bekend gemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvattten alle technologiesegmenten. 

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: "Wij zien dit jaar veel ondernemingen die eerder aan de Rising Star-categorie hebben meegedaan en nu meedingen naar de eerste plek in de Deloitte Technology Fast 50. Wat verder opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit."

Dive into the rankingsĀ 

Go to ranking

Want to be the first to receive our latest news?

Subscribe to our newsletter!